BLOG

Romantik eller Rå Beton?   – 3 gode grunde til at vælge Marienlund!

rsz_uge_30_tirsdag_-_tobaksfabrikken

Marienlund er et af Danmarks førende eventbureauer. Vi har hjulpet alt fra store koncerner til mindre bestyrelser med at skabe og gennemføre events i alle afskygninger. Her finder du 3 gode grunde til at I skal vælge os, som jeres fortrukne eventbureau!

1. Gennemført kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på et arrangement, hvilket er en af grundene til vi selv afvikler alt fra teknik og dekoration til catering og underholdning. Ikke at vi er kontrol-freaks, men et team med kompetencer der spænder vidt og vi er ikke bange for at komme med input til netop jeres ide. Vi er gode til at se de små detaljer, som vil løfte jeres event til et højere niveau og imponere jeres gæster – om det så er til en firmafest, produktpræsentation eller en stor konference. Hos os køber du ikke en færdig pakke – men en fuldstændig skræddersyet løsning, med øje for alle detaljerne!

2. Vi vil gerne holde i hånd

Vi elsker at holde vores kunder i hånden – fra start til slut. Det handler om at skabe tillid mellem os og jer. Vi har mange års erfaring med at afholde events og vil derfor kunne føre jer fra ide oplæg, budget og grafisk layout til afholdelse af jeres event. Vi har afviklet komplekse events med tusinder af deltagere på forskellige locations og med mange programpunkter fordelt over flere dage.

3. Anderledes locations

Er du til rå beton bygninger eller romantiske riddersale? Vi har eksklusive aftaler med diverse locations, så ønsker I et helt specielt event i Teatersale, vildmarkstelte, museumslokaler, hangarer, hjuldampere, racerbaner, fængsler, bondegårde eller kongelige slotte, så har I fundet jeres nye eventbureau. Vi vil altid give jer ideer til en location, som passer til jeres event – om I er 20 eller flere tusinde mennesker.

Ingen kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *