BLOG

Location, location, location

Location Event

Har du svært ved at finde et sted til at holde et event for din virksomhed? Så søg ikke længere for hos Marienlund kan vi hjælpe dig til at skabe det perfekte arrangement, som passer til jeres ønsker og behov. Vi har her nogle enkle råd til hvad I skal overveje, når der skal vælges location til det næste firmaarrangement.

500 eller derover?

Mange virksomheder med base i København har ofte problemer med at finde locations til at afholde events, der skal huse mere end 80 mennesker, men dette er dog ingen forhindring for jer. I stedet for at prøve på at finde en location inde midt i byen, så tænk over hvilke muligheder, der er uden for København, og glem ikke at undersøge muligheden for at leje en bus til at fragte jeres gæster til location. Er du stadig i vildrede kan vi hjælpe din virksomhed med at arrangere et flot event for op til 500+ mennesker i fantastiske omgivelser både til indendørs- og udendørs arrangementer.

Mindre selskaber

Er det derimod et arrangement med under 80 deltagere, er der masser af spændende locations i byen fra teatersale og museumslokaler til filmstudier og rå industri bygninger. Hvis du ikke selv kan finde det helt perfekte sted, så kender vi alle de gode og attraktive steder i byen. Nogle af vores locations er så efterspurgte og velegnede for mange forskellige typer events, at vi ligefrem har påtaget os forpagtningen af disse steder. Vi hjælper naturligvis også med at afholde et event på jeres eget domicil, så rykker vi ind og sikrer at alt kommer til at køre på skinner. Hos os er alt muligt, og vi elsker at tage imod udfordringer.

Lidt om os

Vi har siden 1994 været et af Danmarks førende eventfirmaer, der har hjulpet store koncerner og mindre virksomheder med at gennemføre events i alle afskygninger. Vi tilbyder følgende arrangementer til vores gæster: Familiedage, Firmafester, Konferencer, Sommerfest, Produktionspræsentationer, Aktivitetsdage

Du kan læse meget mere om mulighederne for disse arrangementer på vores hjemmeside www.marienlund.com.

Tøv ikke med at få arrangeret din næste firmafest eller produktpræsentation hos Marienlund. Det er det hele værd.

Ingen kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *