BLOG

Grisefest eller gallafest?

Marienlund Location

Sommerfesterne står for døren!

Skal du planlægge virksomhedens sommerfest og er i tvivl om, hvordan denne skal forløbe? Hos Marienlund er vi eksperter i at afvikle små som store sommerfester, og dette i alle afskygninger. Nogen er til hyggelige og uformelle picnic-arrangementer i det grønne, mens andre vil have fuld fart på hele dagen. Vi kender de bedste locations, hvad enten I vil være indendørs eller udendørs og har alt, hvad der skal til for at planlægge og afholde jeres næste sommerfest! Men hvordan skal den være?

Grisefest eller gallafest?

Traditionen tro bliver der hos virksomhederne ofte holdt en af to muligheder. Enten bliver der hygget til en god gammeldags grisefest, som man holdte det tilbage i Spies storhedstid med alt hvad der hører med. Dette inkluderer helstegt pattegris, masser af god mad, vin og uformel hygge, som var man på Mallorca i 1960’erne eller 1970’erne. Grisefesten er en sikker vinder, der med sikkerhed fremmer det gode sammenhold blandt medarbejderne, og som regel giver en fantastisk afslappet oplevelse. Eller også vælger virksomhederne tit en mere stilfuld fest, hvor formel etikette, dresscode og eksklusiv gallamiddag er på menuen. Marienlunds har god erfaring med at lægge locations til, så eventet selvfølgelig vil foregå i de helt rette omgivelser, som indbyder til at man har sit fineste puds på, så selv celebrities ville ønske de var inviteret. Festen kan foregå i elegant James Bond stil, ekstravagant The Great Gatsby stil eller på jeres helt egen måde – I bestemmer helt selv.

Et tredje spændende alternativ

Det er ikke at fornægte at både grisefesten og gallafesten er populære valg hos vores kunder. Når det så er sagt, så gøre vi hos Marienlund altid en ære i at udfordre det sædvanlige og i stedet skabe events i særklasse. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre og kan med stor kreativitet og sikkerhed i dialog med vores kunder skabe en fantastisk og unik ramme for din sommerfest, der både kan overraske og imponere. Vi er ikke bange for en udfordring, så uanset hvilken sommerfest, I havde i tankerne – så udfordrer os og vi vil elske at komme med et uforpligtende oplæg. Vi elsker at tage en ny udfordring op og er sikker på vi kan skabe en fest, som medarbejderne vil tale om i årevis!

Ingen kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *